Genealogie

Hier kunt u de genealogie van deze families nalezen. Voor toevoegingen kunt u ons altijd mailen op t.konert@planet.nl.
Veel leesplezier!!

 • Genealogie Konert

  Genealogie Konert

  De familie Konert heeft zijn wortels in Duitsland in het dorpje Oldendorf ten oosten van Osnabr├╝ck. De stamvader vertrok in het begin van de jaren veertig van de negentiende eeuw naar Nederland. De naam Konert komt al in de late Middeleeuwen voor.

  Bekijk PDF (8mb)
 • Genealogie Veldman

  Genealogie Veldman

  Jan Sipkes van de Harkstede trouwde op 13-10-1737 met Aaltje Eltjes en vanaf hier kunnen we met grote zekerheid de stamboom van de Groningse familie Veldman reconstrueren. Misschien is Sijpke Alberts van Spijck, die waarschijnlijk kort na het einde van de Tachtigjarige Oorlog werd geboren, de oudst bekende voorvader.

  Bekijk PDF (4mb)
 • Genealogie Lunstroo

  Genealogie Lunstroo

  De familie Lunstroo is ook uit Duitsland afkomstig uit het dorpje Brockhagen in Westfalen, waar de stamvader geboren werd onder de naam L├╝nstroth. Hij werd in 1772 ingeschreven als lid van de Lutherse kerk in Weesp.

  Bekijk PDF (11mb)
 • Genealogie Apotheker

  Genealogie Apotheker

  De stamboom van de Groningse familie Apotheker begint in het begin van de achttiende eeuw; de naam Apothecar dateert uit het tweede part van die eeuw en werd gedragen door Harm Jans geboren in 1746 in Nieuwe Pekela. Hij is de stamvader van alle Apothekers (waar ook ter wereld).

  Bekijk PDF (7mb)